bestuur - Paus Johannes

Paus Johannes
Ga naar de inhoud

bestuur

School > Ons onderwijs
DE RVKO
De Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 140 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de vereniging ressorteren 66 schoollocaties voor primair onderwijs, waar ruim 20.000 kinderen en 1.900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen.  
Een groot bestuur, één van de grootste van Nederland, dat de zorg en verantwoordelijkheid voor alle betrokkenen bij de scholen buitengewoon serieus neemt. Wij zijn er trots op onze 66 schoollocaties aan u te mogen presenteren.  
De diversiteit is groot, de scholen werken vanuit de missie van de vereniging.
ONDERWIJS
De RVKO-scholen zijn goed geoutilleerd en worden gekenmerkt door een goede sfeer en kwalitatief hoogstaand onderwijs. Onze scholen voldoen aan de voor de school vastgestelde kwaliteitsstandaarden en indicatoren.
Er is passend onderwijs voor elke leerling, waarbij wij geen kinderen buitensluiten.
Het onderwijs op onze scholen is afgestemd op de ontwikkelingsbehoefte van de leeftijdsgroep. Hierbij is er specifieke aandacht voor leeftijdsadequaat handelen bij het jonge kind (2-8 jaar).
Er is een rijk aanbod op het gebied van brede ontwikkeling, waardoor elk kind de kans krijgt om zich volledig te ontwikkelen.
Bij het verlaten van de basisschool hebben leerlingen zicht op hun eigen kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden, met het oog op een succesvol vervolg van hun verdere schoolloopbaan.
Dit is de website van de Paus Johannesschool
Terug naar de inhoud