Overblijf - Paus Johannes

Paus Johannes
Ga naar de inhoud

Overblijf

Ouders
 
Overblijven.
 

Elke basisschool is wettelijk verplicht te zorgen voor een overblijfvoorziening voor leerlingen die tussen de middag niet naar huis gaan.
 
Ouders zorgen voor de organisatie van het overblijven bij ons op school. De kinderen moeten wel zelf brood en een pakje drinken mee brengen.
 
De kosten voor het overblijven worden betaald middels een aangekochte strippenkaart.
Iedere ochtend melden de kinderen aan de groepsleerkracht wie er gebruik maakt van het overblijven op school. De namen worden genoteerd op overblijfbriefjes.
 
Kinderen, die zich hebben opgegeven, zijn verplicht om over te blijven. Soms gebeurt het, dat een ouder besluit om haar/zijn kind toch op te halen bij school.
 
Wilt u, ( bij verandering) dit melden aan de overblijfkrachten. Anders maken zij zich ongerust.
Wij gaan ervan uit dat ieder kind het meegebrachte lunchpakket opeet. Als u een extra boterham meegeeft, maar vindt dat deze boterham mee terug mag, stop u dan even een briefje in de trommel.
In de laatste week van de maand kunnen op maandag en donderdagmorgen vanaf 8.20 uur tot 8.50 uur strippenkaarten aangeschaft worden aan de balie in het hoofdgebouw.
 
De verkoopdagen worden aangekondigd in de nieuwsbrief. Een kaart heeft vijf strippen en kost 9 euro. U kunt zoveel kaarten kopen als u denkt die maand nodig te hebben.
 
De ouders nemen de kaart (-en)mee naar huis en de kinderen nemen de kaart mee als ze gaan overblijven. Tijdens het overblijven wordt de kaart afgetekend door de overblijfkrachten.
 
De ouders houden zelf bij of de kaart vol is. De kaarten blijven geldig zolang uw kind op school zit.

Aanvulling op het overblijven
- Drinken: pakjes en bekers. Geen priklimonade
- Ieder ochtend vullen de kinderen zelf op de overblijflijst hun naam in en doen hun overblijfkaart in het bakje.
- In de laatste week van de maand op maandag en vrijdag worden er overblijfkaarten verkocht bij Marja op nummer 3.


Dit is de website van de Paus Johannesschool
Terug naar de inhoud